De chemie en de frequenties van essentiële oliën ondersteunen ons met de mogelijkheid om een optimale frequentie voor onze gezondheid te handhaven. 

*Bruce Tainio (van Tainio technologie in Cheney, Washington) ontwikkelde nieuwe apparatuur voor het meten van de bio frequentie van mensen en in levensmiddelen. Hij gebruikt deze bio frequentie-monitor om de relatie te bepalen tussen de frequentie en ziekte. Gemeten in hertz, heeft hij geconstateerd dat:

  • verwerkt / ingeblikt voedsel heeft een 0 Hz frequentie
  • verse producten werden gemeten tot aan 15 MHz frequentie
  • droge kruiden hebben 12-22 MHz
  • verse kruiden hebben 20-27 MHz

De frequentie van essentiële oliën begon bij 52 MHz en ging tot 320 MHz, wat de frequentie is van rozen olie. Tegenwoordig hebben we Northern Lights Black Spruce, die het hoogst aantal MHz meet, namelijk 428-500 MHz. Lange tijd was Rose de essentiële olie met hoogst meetbare frequentie, 320 MHz.

Een ander verrassend aspect van deze studie was de meting van de invloed die gedachten op de elektrische frequentie van het lichaam hebben. 

We reageren op de gedachten en gebeden van anderen, of we er bewust van zijn of niet, essentiële oliën doen dat ook. In sommige van Bruce Tainio’s werken, werden essentiële oliën gemeten vóór en nadat ze gebombardeerd werden met negatieve gedachten. Hun frequenties daalden met 12 MHz. Wanneer positieve gedachten waren gericht op de oliën, ging hun frequentie met 10 MHz omhoog. Wanneer er werd gebeden met de oliën gingen hun resonantie frequenties met 15 MHz omhoog.


Gezond lichaam

Een gezond lichaam heeft meestal een frequentie variërend van 62 tot 78 MHz en gezonde menselijke hersenen 71-90 MHz. Terwijl ziekte begint bij 58 MHz. Klinisch onderzoek toont aan dat essentiële oliën, omdat ze de hoogste frequentie van een natuurlijke stof hebben die bij de mensheid bekend is, een omgeving creëren waarin microben, ziekte, bacteriën, virussen en schimmels niet kunnen overleven.

De chemie en de frequenties van essentiële oliën ondersteunen ons met de mogelijkheid om een optimale frequentie voor onze gezondheid te handhaven. Het is geweldig om te ontdekken dat de frequenties van essentiële oliën vele malen groter zijn dan de frequenties van kruiden en voedsel. Jarenlang werd onderzoek uitgevoerd naar het gebruik van elektrische energie om ziekte te stoppen. 


Natuurlijke manier om lichaamsfrequentie te verhogen

Wetenschappers op het gebied van natuurlijke genezing geloofden echter dat er een meer natuurlijke manier moest zijn om de frequentie van het lichaam te verhogen. Dit leidde tot het onderzoek en de latere ontdekking van frequenties in essentiële oliën. Patiënten voelden zich emotioneel beter op het moment dat etherische oliën werden verdampt in hun kamers. Het bleek dat al met minimale blootstelling en inhalatie van de olie, binnen seconden, deze patiënten kalmer en minder angstig waren. Bepaalde oliën hadden resultaat binnen 1-3 minuten; anderen binnen seconden.

Het is fascinerend om te weten dat de kracht van een olie die toegepast wordt op de onderkant van de voeten binnen één minuut in ons hoofd aanwezig is. Met hun immuun-stimulerende eigenschappen, kunnen essentiële oliën het immuunsysteem drastisch verbeteren en ondersteunen. Ongeacht of ze worden ingeademd of op het lichaam worden aangebracht.


Ongezonde stoffen geven een verandering van frequentie

In één test werd de frequentie van twee individuen – de eerste een 26-jarige man en de tweede een 24-jarige man – gemeten op elke 66 MHz. De eerste persoon hield een kopje koffie vast (zonder te drinken) en zijn frequentie daalde tot 58 MHz in 3 seconden. Hij zette de koffie neer en tijdens zijn hersteltijd snoof hij het aroma van essentiële oliën. Met als resultaat dat binnen 21 seconden, zijn frequentie terug was op 66 MHz.

De tweede persoon nam een slok koffie en zijn frequentie daalde naar 52 MHz in de dezelfde 3 seconden. Bij hem werden ergeen essentiële oliën gebruikt tijdens de hersteltijd. Het duurde 3 dagen tot zijn frequentie teruggekeerd was naar haar oorspronkelijke 66 MHz.

Een ander verrassend aspect van deze studie was de meting van de invloed die gedachten op de frequenties van het lichaam hebben.

(*UIt de ‘Reference Guide to Essential Oils’ door Connie & Alan Higley 2002. Deze gepubliceerde gegevens zijn verkregen door Bruce Tainio van Tainio Technology, Cheny, Washington).


We hebben zelf vaak niet door hoeveel foute stoffen er in onze producten zitten. Daarom is het een leuke uitdaging om eens in je kasten te kijken welke foute stoffen erin jouw producten zitten. Hoe fijn is het nu te weten dat er producten zijn die je kan vervangen door de essentiële oliën (en andere producten) van Young Living. Geef om je eigen gezondheid en welzijn. Je verdient het!

Wil je meer weten over Young Living en alle mogelijkheden? Maak dan gelijk vrijblijvend een afspraak en ik help je verder.

Je kan ook lid worden van mijn besloten Facebookgroep. Op die manier kan je alvast meelezen over de olie en op de hoogte blijven.

Meer weten over hoe frequenties invloed hebben op jouw geest, lichaam, emoties en spiritualiteit? Lees hier over Reconnective Healing.

Website Young Living