De Zytoscan

De Zytoscan meet je energie en daarmee 76 biomarkers. Naar aanleiding van de scan, die maximaal 10 minuten duurt, wordt een rapport geleverd. Daarin kun je zien hoeveel biomarkers op een bepaald (over het algemeen emotioneel) niveau uit balans zijn en welke producten van Young Living je in kunt zetten om deze weer in balans te brengen.

We maken allemaal dingen mee in ons leven. Dit levert kleinere of grotere emotionele blokkades op die zich vastzetten in je lichaam. Je energie kan niet meer vrij stromen en hierdoor ontstaan soms lichamelijk en/of mentale klachten. Dit kan heel subtiel waarneembaar zijn. Bijvoorbeeld doordat een bepaalde situatie jou pijn doet, door wat jij in het verleden hebt meegemaakt, terwijl een ander denkt ‘waar maak je je druk om?’.

Door wat je meemaakt, bouw je verschillende beschermende laagjes om je heen op om maar geen pijn te hoeven voelen. Met behulp van de Zytoscan krijg je de laag te zien waar jij op dat moment het meeste last van hebt. 

Door het inzetten van essentiële oliën en aanverwante producten kun je die emotionele laag verwerken. Soms kan het iets heel kleins zijn wat je eerst aan moet pakken, voordat je het daadwerkelijke ‘probleem’ kunt aanpakken. Op die manier kom je laagje voor laagje uiteindelijk tot je kern en kun je de persoon zijn die je daadwerkelijk bent.

Kosten

Een losse Zytoscan sessie vraagt een investering van € 25,-, dit is inclusief een uitgebreide uitwerking die je krijgt. Hierin wordt vermeld, hoe je de essentiële oliën het beste kunt toepassen en waarvoor de desbetreffende oliën eventueel nog meer in te zetten zijn. 

Bestel je via In Balance & Oils een Premium Starterspakket dan krijg je van ons Team Oil Minded één Zytoscan sessie gratis bij Oil Minded. Heb je naar aanleiding van de Zytoscan behoefte aan extra hulp dan kijken we samen naar wat bij jou past. Heb je specifieke hulp nodig om meerdere lagen met de olie te verwerken, dan kan je ook terecht bij Oil Minded voor Aroma Freedom Techniek .

iTOVi

De iTOVi is een klein draadloos apparaatje dat in minder dan een minuut jouw lichaam scant. Alles heeft zijn eigen unieke energie-handtekening welke vibreert op een bepaalde frequentie. Met de scan worden er één voor één honderden frequenties naar 273 biomarkers in het lichaam gestuurd. De biomarkers in het lichaam herkennen deze frequenties en het lichaam geeft hier een unieke respons op.   

De uitslag wordt weergegeven in een rapport en persoonlijk met jou doorgenomen. Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam ondersteunen om de frequenties terug in balans brengen. De uitslag is geen indicatie van een slechte gezondheid, maar laat zien welke disbalans in het lichaam aangepakt mag worden.

De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en zelfs dieren.

Kosten

Bestel je via In Balance & Oils een Premium Starterspakket dan kan je via mij een iTOVi scan sessie inplannen bij Oil Minded. Een scan kost € 25,-. Heb je naar aanleiding van de iTOVi scan behoefte aan extra hulp dan kijken we samen naar wat bij jou past.