Essentiële olie in zijn puurste vorm

In augustus 2018 kwam ik voor het eerst in aanraking met de essentiële oliën van Young Living. Zij maken olie in zijn puurste vorm zonder enige chemische toevoegingen. Het sprak me aan en ik besloot een Premium Starterskit aan te schaffen, zodat ik de olie kon gaan inzetten voor mezelf en mijn gezin. Ik raakte steeds enthousiaster omdat ik zag hoe goed de oliën hun werk deden. Al snel plande ik een aantal basis workshops, om zo mijn enthousiasme over de essentiële oliën met anderen te delen.

Het meest interessante voor mij is, dat ook bij essentiële (etherische) oliën frequenties een hoofdrol spelen. Iets wat helemaal past bij mijn andere diensten, en waardoor ik de essentiële oliën heel goed als ondersteuning kan aanbieden in mijn praktijk. Op de pagina Frequenties Essentiële Olie kan je lezen hoe deze frequenties gemeten worden. En hier kan je lezen hoe je zelf een scan kunt laten maken.

Als onafhankelijk distributeur bij Young Living vertel ik jullie graag meer over Essentiële olie, met hieronder alvast de mogelijkheden om zelf kennis te maken met Essentiële olie en Young Living.

Meer weten

Wil je meer weten over een starterspakket, essentiële oliën en andere producten van Young Living? Dat kan! Je kunt een afspraak met mij maken om kennis te maken met de olie. Je kunt ruiken, proeven en ervaren.

Dit kan in een 1 op 1 gesprek, maar ook door het geven van een workshop. Jij bent dan de gastvrouw en ik kom gezellig de workshop geven. Liever niet bij jou thuis? Ook in de ruimte van Praktijk In Balance kan je terecht. Ik werk samen in een heel leuk team dat ontzettend zorgzaam is in jouw begeleiding op het olie pad, én bovendien zijn er in ons team ontzettend veel leuke extra’s. Wil je hierover meer weten, dan nodig ik je uit vrijblijvend een afspraak met me te maken.

Ben je iemand die gelijk een account aan wil maken bij Young Living en alles zelf wil doen, volg dan het stappenplan. Twijfel je over de stappen die je moet volgen om het account aan te maken? Neem dan alsjeblieft contact met me op, zodat ik je kan helpen. Je krijgt dan toegang tot de juiste informatie en mijn begeleiding.


Waarom zijn Essentiële Oliën zo effectief?

Alles wat bestaat heeft een trilling, een frequentie. Wanneer je helemaal in balans bent, dan heb je een bepaalde frequentie. Wanneer je uit balans bent, betekent dit dat je frequentie verlaagd is. Als je dan een essentiële olie gebruikt met een hogere frequentie, dan zal jouw lichaam mee gaan resoneren met die hogere frequentie.

Iedere essentiële olie heeft zijn eigen frequentie. Deze trillingen worden gemeten in Hertz (Hz) en dat is dan de maat voor het aantal keer per seconde dat er iets gebeurd. Die meting is dan de maat voor de frequentie.


Hoe werken essentiële oliën precies?

De chemische structuur van de essentiële (etherische) oliën zit zo in elkaar dat ze de celmembranen zeer snel kunnen doordringen en de cellulaire functie kunnen verbeteren. De levenskracht in de oliën kan zo heel snel verbinding maken met de menselijke cellen. Ze kunnen binnen 20 minuten invloed hebben op elke cel van het lichaam en in ons stofwisselingsproces worden opgenomen, zoals andere voedingsstoffen. Als ze op de huid gebruikt worden kunnen de oliën binnen een paar minuten door het hele lichaam reizen.

Wetenschappelijk onderzoek geeft steeds meer aan dat essentiële oliën ondersteuning kunnen bieden aan onze gezondheid en welzijn. Zo gebruikt het Slotervaart ziekenhuis in Amsterdam oliën tijdens bevallingen. Het kinderziekenhuis in Tilburg gebruikt de oliën om kinderen te ontspannen voordat ze geopereerd worden.

Onderzoekers hebben ontdekt dat de Amygdala (een gebied in de hersenen) een belangrijke rol speelt in het opslaan en loslaten van emotionele trauma en angsten. Dit gebied kan alleen gestimuleerd worden door reuk. Daarom is soms alleen aan een essentiële olie ruiken al voldoende om emoties los te laten.

Zuivere essentiële oliën, geëxtraheerd door zorgvuldige stoomdestillatie en koudpersen, zijn krachtiger en effectiever dan droge kruiden en ze leveren snelle en effectieve resultaten. De essentiële oliën van Young Living zijn 100 tot 10.000 maal meer geconcentreerd dan de oorspronkelijke plant. In tegenstelling tot medicatie hebben ze geen negatieve bijwerkingen. Wanneer je een flesje essentiële olie in je handen houdt, heb je het beste van de natuur in handen. De olie kan verstoven, geïnhaleerd, op de huid of bij een massage gebruikt worden.


Welke Essentiële oliën kunnen gebruikt worden?

Kwaliteit is écht heel erg belangrijk bij het gebruik van essentiële (etherische) oliën. Dit is dan ook één van de hoofdredenen waarom ik voor Young Living producten heb gekozen. Young Living bestaat al meer dan 20 jaar en heeft als enige essentiële olieleverancier haar eigen boerderijen (7 stuks en 1 in de maak in Canada) welke overal ter wereld zijn te vinden.

Young Living handhaaft een strenge kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat alle producten voldoen aan strenge standaarden. De ‘Seed to Seal’ (het bewaken van de kwaliteit van zaadje tot het verzegelen van het flesje en alle stappen daar tussenin) standaarden zorgen ervoor dat je met elke essentiële (etherische) olie en ieder Young Living product geniet van het beste uit de natuur.

Wil je meer weten over Young Living en alle mogelijkheden? Maak dan gelijk vrijblijvend een afspraak en ik help je verder.

Je kan ook lid worden van mijn besloten Facebookgroep. Op die manier kan je alvast meelezen over de olie en op de hoogte blijven.

Meer weten over hoe frequenties invloed hebben op jouw geest, lichaam, emoties en spiritualiteit? Lees hier over Reconnective Healing.Website Young Living