Een dag met Aandacht voor Jezelf!

Stel je eens voor: bewust een dagje voor jezelf om even lekker tot rust te komen. Geen gejaag, geen drukte… gewoon even niets. Hoe vaak kom je daar aan toe of hoe vaak gun je jezelf die tijd? Het kan nu! Op het mooie voormalige eiland Wieringen vind je prachtige natuur, ruimte en rust. Daarom de naam Bewust op Wieringen, maar de naam staat ook voor een stukje bewust worden op Wieringen. Weer even bewust worden van jezelf, van hoe het is om aandacht aan jezelf te geven.

Hoe ziet het eruit

We beginnen de dag in de ruimte van Praktijk In Balance; met koffie/thee en wat lekkers. Daarna is er een meditatie om even helemaal te ontspannen en tot jezelf te komen. Na de meditatie gaan we naar buiten om een wandeling te maken over het oostelijke deel van Wieringen. Tijdens de wandeling leer je bewust te lopen en te ervaren. We doen de wandeling in principe in stilte om je ervaring zo puur mogelijk te maken.

Denk je nu: ‘Oh, maar dat is niets voor mij, die stilte’. Het zou je zomaar eens kunnen verrassen hoe fijn het eigenlijk is om niets te hoeven zeggen. De stilte is geen moeten in deze wandeling. Als je de behoefte voelt om toch iets te vertellen of te delen, dan kan dat natuurlijk ook gewoon. Het is namelijk de bedoeling om van deze dag een fijne ervaring voor jezelf te maken.

Na de wandeling gaan we naar een mooie locatie op Wieringen. Hier worden we voorzien van een Verrassingslunch. Bereid met de meest verse ingrediënten, waar mogelijk uit de streek en biologisch. Op deze plek is er ook tijd om even te ontspannen, binnen of buiten. Daarna wandelen we terug naar de ruimte van Praktijk In Balance. Hier eindigen we met een meditatie en nog een kopje thee of koffie.

Voor wie is Bewust op Wieringen

Voor iedereen die een dag met aandacht voor zichzelf wil. Jong; oud; collega’s; familie. Individueel of met een groepje vrienden of vriendinnen. En dan de wandeling in stilte doen, dat is pas een echte uitdaging ☺Kortom iedereen is van harte welkom!

Goed om te weten

Het aantal deelnemers is minimaal 3 en maximaal 8 personen. Neem schoenen mee waar je goed op kunt lopen en kleed je comfortabel en naar de weersomstandigheden. Neem bij regen dan ook regenkleding of een paraplu (bij harde wind geen goed idee) mee. We gaan natuurlijk uit van droog en mooi weer én bij heel slecht weer zal het niet doorgaan. Maar iedere weersomstandigheid is wel een ervaring op zich ☺.

Een Bewust op Wieringen dag kan gepland worden bij genoeg aanmeldingen. Het tijdstip zal van 10.00 tot ongeveer 15.30 zijn. 
Meld je aan als het je leuk lijkt om een keer mee te doen en op de hoogte wilt blijven

Deze geheel verzorgde dag ‘Bewust op Wieringen – een dag met Aandacht voor Jezelf!, kost bij deelname tot 3 personen € 97,00 per persoon, inclusief btw. Vanaf 4 personen kost deze dag € 87,00 per persoon.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Klik hier.