Voor wie

Voor iedereen! Je hebt misschien een mindfulness training gedaan; maar in het dagelijkse leven lukt het misschien niet altijd om mindful en zonder oordeel te zijn. En dat is logisch want we zijn mensen. Of misschien heb je geen training gedaan, maar sta je van nature mindful en bewust in het leven. En wil je dit nog meer verdiepen. Maar het kan ook zijn dat je nieuwsgierig bent naar mindfulness. Of gewoon lekker een uurtje per week wilt ontspannen. Het maakt niet uit, je bent welkom!


Waarom

Deze inspiratie momenten zijn ervoor om weer even herinnerd te worden aan dat wat we wel weten; maar waar we niet altijd meer aan denken. Het is dan fijn om op een ongestoord moment samen mindfulness te beoefenen. Of anders gezegd: bewust met aandacht in het nu zijn. Bovendien werkt samen oefenen motiverend en inspirerend!


Hoe ziet het eruit

Er zal per inspiratie moment een Mindfulness thema worden besproken. De thema’s zullen iedere keer verschillend zijn, maar als er behoefte aan is kunnen ze ook herhaald worden. De inspiratie momenten zijn bedoeld om samen te oefenen en om te ontspannen. Door middel van meditatie, maar ook door samen te kijken waar we tegen aanlopen. Hoe we daar mindful mee om kunnen gaan.


Wanneer

Mindfulness Inspiratie Momenten worden bij voldoende aanmeldingen (minimaal 3 en maximaal 6) 2 keer per maand gehouden op een (in overleg nog te bepalen) ochtend van 9.30 – 10.30 uur. En op een (in overleg nog te bepalen) avond van 19.30 – 20.30 uur. Inspiratie momenten worden gedurende het hele jaar m.u.v. vakanties, aangeboden.


Kosten

De prijs is € 10,00 per inspiratie moment. Je kunt ook een strippenkaart voor 10 inspiratie momenten kopen, deze kost € 95,00 en is gedurende een heel jaar geldig. De duur van een sessie is in principe een uur. Houd er wel rekening mee dat het soms kan voorkomen dat het iets langer duurt.

Je kunt je opgeven door je hier aan te melden.