Mindfulness training

De training bestaat uit 8 keer een 1 wekelijkse sessie van ongeveer 2,5 uur.  Je ontvangt hiervoor 3 werkboeken die ieder een cognitief gedeelte, oefeningen met uitleg, werkbladen en huiswerkbladen bevatten. Tijdens de training is er, indien nodig, extra ondersteuning per email.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de trainingen, zoals: de groepssamenstelling, het aantal deelnemers, de locatie en persoonlijke wensen. Voor mogelijkheden en vragen kan je contact opnemen via het contactformulier.

Groepstraining (minimale deelname 3 personen) € 397,00 per persoon. Duo- training (bijvoorbeeld samen met een vriend/vriendin) € 497,00 per persoon. Individuele training € 797,00.


Intakegesprek

Wil je eerst weten of een Mindfulness training iets voor je is en de mogelijkheden persoonlijk bespreken? Dat kan! We plannen een afspraak voor een intakegesprek. Je kunt je vragen stellen en ik laat je kennismaken met Mindfulness en de training. Wanneer je hierna besluit een (eerstvolgende) training te volgen, worden de kosten van dit gesprek verrekend met de kosten voor de Mindfulness training. Kosten € 47,00

Ik vraag een intakegesprek aan

algemene voorwaarden