Mindfulness training

De training bestaat uit 8 keer een 1 wekelijkse sessie van ongeveer 2,5 uur.  Je ontvangt hiervoor 3 werkboeken die ieder een cognitief gedeelte, oefeningen met uitleg, werkbladen en huiswerkbladen bevatten. Tijdens de training is er, indien nodig, extra ondersteuning per email.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de trainingen, zoals: de groepssamenstelling, het aantal deelnemers, de locatie en persoonlijke wensen. Voor mogelijkheden en vragen kan je contact opnemen via het contactformulier.

Groepstraining (minimale deelname 3 personen) € 397,00 per persoon. Duo- training (bijvoorbeeld samen met een vriend/vriendin) € 497,00 per persoon. Individuele training € 797,00.


Intakegesprek

Wil je eerst weten of een Mindfulness training iets voor je is en de mogelijkheden persoonlijk bespreken? Dat kan! We plannen een afspraak voor een intakegesprek. Je kunt je vragen stellen en ik laat je kennismaken met Mindfulness en de training. Wanneer je hierna besluit een (eerstvolgende) training te volgen, worden de kosten van dit gesprek verrekend met de kosten voor de Mindfulness training. Kosten € 47,00

Ik vraag een intakegesprek aan


Vergoedingen

Als erkend therapeut bij beroepsorganisatie CAT-complementair aanvullende therapeuten,  komen diensten van Praktijk In Balance in aanmerking voor vergoeding bij een aantal zorgverzekeraars. Het is altijd verstandig om bij je eigen zorgverzekeraar na te vragen wat ze vergoeden. Een mindfulness training is een cursus en deze worden helaas niet vergoed door de zorgverzekering.

  • CAT therapeut nummer CM0127-06-08-17
  • AGB code Praktijk In Balance 90064381
  • AGB code Dianne de Groote 90105104

algemene voorwaarden