De Reiki behandeling

Bij een Reiki behandeling lig je ontspannen op de behandeltafel, in voor jou makkelijk zittende kleding. De sessie duurt ongeveer een uur. Tijdens de sessie leg ik beide handen op diverse plekken van het lichaam en raak je daarbij zachtjes aan. Mocht je moeite hebben met liggen dan is er ook een mogelijkheid voor een stoelbehandeling.

Vooraf aan de sessie en na de sessie is er ruimte voor een gesprek. Verder hoef je niets te doen; openstaan voor de ervaring is voldoende. Na de sessie is het een aanrader om water te drinken, dit omdat het helpt de losgekomen afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen.

Reiki bestaat doorgaans uit meerdere behandelingen. De meest effectieve manier om Reiki goed zijn werk te laten doen, is om in de eerste week te beginnen met 3 behandelingen op opeenvolgende dagen. De weken erop 2 behandelingen en daarna afbouwen naar 1 keer per week voor zolang je het nodig hebt.  Het is een advies en je mag natuurlijk zelf aangeven waar jouw behoefte ligt, ook als dat maar 1 losse behandeling 1 keer in de zoveel tijd is. Tijdens een intake bespreken we wat het beste bij jou past.


Tarieven

Er zijn meerdere soorten Reiki behandelingen bij Praktijk In Balance. Een volledige Reiki behandeling op tafel of wanneer liggen niet lukt, een volledige stoelbehandeling. Daarnaast kan je ook kiezen voor een korte stoelbehandeling of een Mindfulness Reiki behandeling met Chakra-balans test*.

  • Een intakegesprek inclusief Reiki behandeling kost € 95,00 (de duur van deze sessie is ongeveer 1,5 uur).
  • Een los intakegesprek € 35,00 (de duur van dit gesprek is ongeveer 30/45 minuten). 
  • Volledige Reiki behandeling € 70,00 (duur van deze sessie is een uur).
  • Korte stoelbehandeling € 40,00 (ongeveer 30 minuten).
  • Volledige Mindfulness Reiki behandeling met chakra balans test € 95,00 (duur van deze sessie is ongeveer 1,5 uur).

*Mindful Reiki behandeling met chakra balans test: bij deze behandeling krijg je voordat we beginnen een chakra balans test. Terwijl jij al op de behandeltafel hebt plaatsgenomen, kijk ik of jouw chakra’s (energiecentrums in je lichaam) in balans zijn. Hierna volgt een mindfulness oefening waardoor je al in een staat van diepere ontspanning komt. Hierdoor kan je de Reiki energie beter ervaren en opmerken in je lichaam én geest. Na de behandeling krijg je opnieuw een chakra balans test. Gegarandeerd dat je chakra’s meer in balans zijn!

Lees hier meer over de werking van Reiki.

algemene voorwaarden