In een Reiki 1 cursus leer je de basis van Reiki in 4 opeenvolgende dagdelen. Hierin wordt er gesproken over de Reikigeschiedenis, wat Reiki is en wat het voor je kan doen. Er wordt geoefend met de basisposities voor een zelf-behandeling, een behandeling van een ander en een korte stoelbehandeling. De Reiki principes worden besproken en er is aandacht voor de chakra’s ofwel energiecentrums in ons lichaam. Door het vele oefenen weet je aan het einde van de cursus hoe je zelfstandig Reiki kunt toepassen.

Per dagdeel is er een initiatie, ook afstemming of inwijding genoemd, volgens de oorspronkelijke traditie van Usui Reiki Ryoho. Door deze initiaties worden de energiekanalen opengezet en krijg je toegang tot meer universele levensenergie. Na het volgen van de Reiki 1 cursus ontvang je een officieel certificaat volgens de normen van Usui System of Natural Healing, je kunt nu de Reiki energie gebruiken voor jezelf en anderen.


Locatie en data

De Reiki 1 cursus vindt plaats in de ruimte van Praktijk In Balance op 4 opeenvolgende dagdelen. Een cursus start met minimaal 2 deelnemers en omdat persoonlijke aandacht fijn is, is de groep niet groter dan 6 personen.

De volgende cursus is op:

Helaas mogen vanwege de Covid-19 maatregelen geen contactberoepen worden uitgevoerd in de praktijk. De Reiki cursussen kunnen daarom momenteel niet worden aangeboden. Zodra het weer kan volgen nieuwe datums.

  • Zaterdag en zondag van 10.00 – 16.30 uur (inloop vanaf 9.45 en er is een uitloop tot 17.00 uur).
  • Zaterdag en zondag van 10.00 – 16.30 uur (inloop vanaf 9.45 uur en er is een uitloop tot 17.00 uur).

Aanmelden via https://www.praktijkinbalance.nl/contact/


Kosten

Jouw investering voor deze Reiki 1 cursus is € 197,00 inclusief btw. De cursus is inclusief water, koffie, thee, lekkers, lunch, persoonlijke begeleiding en een terugkomdag.

Reiki 2 cursus