In een Reiki 1 cursus leer je de basis van Reiki. Dit gebeurt in 4 opeenvolgende dagdelen waarin je leert over de Reikigeschiedenis; wat Reiki is en wat het voor je kan doen; de basisposities van een zelf-behandeling, behandeling van een ander, een korte stoelbehandeling; de Reiki principes en we gaan het hebben over chakra’s. Uiteraard wordt er tijdens de cursus veel geoefend zodat je aan het einde van de cursus zelfstandig Reiki kunt toepassen.

Je wordt in vier keer ‘afgestemd’, ook wel initiatie of inwijding genoemd, volgens de oorspronkelijke traditie van Usui Reiki Ryoho. Door deze initiaties krijg je toegang tot meer universele levensenergie. De initiaties worden verdeeld over de vier dagdelen. Na het volgen van de Reiki 1 cursus ontvang je een officieel certificaat volgens de normen van Usui System of Natural Healing. Je kunt vanaf dan zelf Reiki geven.


Locatie en data

De Reiki 1 cursus vindt plaats in de ruimte van Praktijk In Balance op 4 opeenvolgende dagdelen. Een cursus start met minimaal 2 deelnemers en omdat persoonlijke aandacht fijn is, is de groep niet groter dan 6 personen.

De volgende cursus (sen) is (zijn) op:

De datums voor deze cursus volgen op een later tijdstip. Je kan je wel alvast aanmelden onder voorbehoud dat je op de nieuwe datums kunt.

Aanmelden via https://www.praktijkinbalance.nl/contact/


Kosten

Jouw investering voor deze Reiki 1 cursus is € 197,00 inclusief btw. De cursus is inclusief water, koffie, thee, lekkers, de lunch, persoonlijke begeleiding en een terugkomdag.

Reiki 2 cursus