In een Reiki 2 cursus leer je in 2 opeenvolgende dagdelen hoe je Reiki op een intensievere manier kunt toepassen. De tweede graad van Reiki is een uitbreiding van hetgeen je met de eerste graad in handen hebt gekregen. Deze cursus kun je ongeveer 3 maanden of langer na het behalen van Reiki 1 doen. Deze periode heb je echt nodig om Reiki zijn werk te laten doen en om je de gelegenheid te geven in die periode regelmatig met de Reiki energie te werken zoals die is aangereikt in de cursus Reiki 1.

Met de tweede graad kies je voor een sterkere en diepere binding met het Usui Reiki systeem en krijg je nog meer inzicht in jezelf. Je leert drie symbolen die je kunt gebruiken om op mentaal en emotioneel niveau te werken; die de energie versterken; en waarmee je op afstand kunt behandelen. Hiermee kun je (in tegenstelling tot de eerste graad) bijvoorbeeld pijnlijke herinneringen uit het verleden, een situatie in het heden die je elke dag raakt, angsten en spannende situaties op een eenvoudige, doeltreffende en vriendelijke manier behandelen. Je zult merken dat emotionele en mentale blokkades worden losgelaten.

Je wordt in twee keer ‘afgestemd’, ook wel initiatie of inwijding genoemd, volgens de oorspronkelijke traditie van Usui Reiki Ryoho . De initiaties worden verdeeld over de twee dagdelen. Na het volgen van de Reiki 2 cursus ontvang je een officieel certificaat volgens de normen van Usui Systeem van Natuurlijke Heling. Je kunt vanaf dan Reiki op mentaal en emotioneel niveau inzetten, en anderen op afstand een reiki-behandeling geven.


Locatie en data

De Reiki 2 cursus vindt plaats in de ruimte van Praktijk In Balance op 2 opeenvolgende dagdelen. Een cursus start met minimaal 1 deelnemer en omdat persoonlijke aandacht fijn is, is de groep niet groter dan 4 personen.

De Reiki 2 cursus kan op ieder moment ingepland worden bij aanmelding. De datum spreken we in overleg af en het tijdstip van de cursus is van 10.00 – 16.30uur met een inloop vanaf 9.45 en een mogelijke uitloop tot 17.00 uur.

Aanmelden Reiki 2 cursus


Kosten

Jouw investering voor deze Reiki 2 cursus is € 250,00. De cursus is inclusief water, koffie, thee, lekkers, lunch, persoonlijke begeleiding, mapje met cursusmateriaal, Reiki 2 certificaat en een terugkom moment.

Reiki 1 cursus