Nieuw

Het leuke van The Reconnection is dat deze altijd in beweging is en dat betekent voor nu een nieuwe website, nieuwe programma’s en nieuwe namen. Lees hier onder meer over de nieuwe programma’s en ga via de linkjes automatisch naar de nieuwe website.

Wat is The Portal?

Het portaal is de nieuwe toegangspoort tot de trainingsprogramma’s van The Reconnection. Het bevat de RH Online Essentials-cursus (niveau l),  twee hoofdstukken uit de aflevering Worthiness, uit de The Inner Compass Series (genezing en waardigheid en liefde en waardigheid), en een live interactieve Teleclass met Eric en Jillian.

Klik hier voor meer informatie en klik hier om de training The Portal te boeken.

Nadat je de RH Online Essentials-cursus hebt voltooid, nodigen we je uit om deel te nemen aan één van onze Reconnective Healing Live Immersion Weekend-evenementen (The Catalyst).

Wat is The Catalyst?

In het Live Immersion Weekend ga je begrijpen wat de aanwezigheid van healing op alle gebieden van je leven inhoudt. Tijdens deze onvergetelijke ervaring dompel je jezelf onder in de frequenties. Je brengt twee volle dagen door in nauwe samenwerking met Dr. Eric Pearl, co-instructeur Jillian Fleer en het Global Teaching Team. Je leert jouw persoonlijke meesterschap en relatie met de intelligentie van de Reconnective Healing frequenties herkennen en beheersen. Je leert afstand- en holografische healing, neemt deel aan de kunst van het ontvangen en ervaart het faciliteren van een RH sessie, en leert over de wetenschap en filosofie die Reconnective Healing is.

Of je nu op zoek bent naar een persoonlijke ontwikkeling in je leven, of verder wilt gaan en een Foundational Practitioner wilt worden, deze spectaculaire levens veranderende gebeurtenis is voor jou!


Vereisten voor deelname aan het Live Immersion Weekend:

> Succesvolle afronding van de gehele RH Online Essentials-cursus (niveau I).

Let op: Elke registrant moet zijn / haar eigen individuele account hebben voor het bekijken van de RH Online Essentials-cursus, persoonlijk gekocht of gekocht door iemand anders voor hen. Dit is hoe voltooiing wordt gecontroleerd. Het bekijken van de Online Essentials met een groep of familie is welkom en wordt aangemoedigd, maar alleen de accounthouder komt in aanmerking voor een Live Immersion Weekend.

> Een Reconnective Healing Sessie hebben ontvangen van een erkende Reconnective Healing Foundational Practitioner (RHFP).

Klik hier voor meer informatie over het Live-Immersion weekend.

Wanneer je de online cursus  (The Portal) nog niet gedaan hebt kan je die samen boeken met het live-immersion weekend (The Catalyst). Dit noemen we The O.N.E Experience. Gebruik hiervoor onderstaande links.

Klik hier voor meer informatie over de O.N.E. Experience


Naast bovenstaande programma’s zijn er ook inspirerende webinars waar je aan kunt deelnemen. Klik op de links hieronder voor meer informatie.

Reconnective Life Webinars 

The Inner Compass series

The Six Phrases series

Een impressie van het trainingsweekend in Amsterdam 2018

“Reconnective Healing is een levens veranderende ervaring die je niet mag missen”.

Liefs Dianne