Zelf Reconnective Healing leren ligt binnen ieders mogelijkheden. Iedereen heeft namelijk een healer in zich. Het is inherent aan onze menselijke natuur. Met een training Reconnective Healing kan je niet alleen zelf een praktijk opstarten in dit bijzonder mooie energetisch werk, je geeft jezelf ook een kickstart op je persoonlijke levenspad. 

The Reconnection organiseert via Reconnective Academy twee opleidingen:
  1. Reconnective Healing Training Program, een live immersion weekend waar je in theorie maar vooral in praktijk wordt klaargestoomd om zelf Reconnective Healing te faciliteren voor vrienden, familie én in een professionele setting voor klanten.
  2. Reconnection Training Program, een live training tweedaagse waar je je de kneepjes van de Persoonlijke Reconnectie eigen maakt.
Trainingen in Nederland en België:

Reconnective Healing Training Program (ENG/NL)

Gent: 25 – 26 mei 2024 aanmelden
Almere: 16 – 17 november 2024 aanmelden

The Reconnection Training Program (ENG/NL)

Gent: 27 – 28 mei 2024 aanmelden
Almere: 18 – 19 november 2024 aanmelden

ALLE EVENTS
Na deze opleiding(en) behaal je een certificaat en ben je gekwalificeerd als:
  1. Foundational Practitioner Reconnective Healing: practitioner die gekwalificeerd is om Reconnective Healing-sessies te faciliteren (deze behaal je door het bijwonen van het Reconnective Healing Training Program en door de Reconnection Code of Ethics te ondertekenen).
  2. Reconnection Certified Practitioner: practitioner bevoegd om de Personal Reconnectie te faciliteren (deze behaal je door het volgen van het Reconnection Training Program – na het behalen van het Foundational Practitioner Reconnective Healing Certificate -, en door het volbrengen van een credentialing bij een erkend instructor).
NIET verplicht, wel warm aanbevolen: starten met de online basistraining The Portal.

Als basis en beginpunt voor deze trainingen raden we ten zeerste The Portal aan, een online training die je alle basisprincipes van Reconnective Healing bijbrengt, een stukje wetenschap en geschiedenis belicht, en een hele reeks baisisoefeningen om de frequenties te leren voelen bevat. Je volgt deze online training op eigen tempo in de taal van jouw keuze (ja, ook in het Nederlands), waar en wanneer het jou best uitkomt. Met code AF1522 ontvang je 15% korting te gebruiken via onderstaande link.

LET OP: nu tijdelijk: Use coupon code Heroes20 and receive 20% off this course. Or, gift this product and receive 25% off with coupon code Gift25. Offer valid until June 19th, 2024.

JA, IK WIL DE ONLINE TRAINING VOLGEN!

Wanneer je er niet uit komt of nog vragen hebt, of je wilt gaan boeken kan je contact met me opnemen via het contactformulier. Ik help je graag verder.

JA, IK WIL RECONNECTIVE HEALING LEREN!

RECONNECTIVE HEALING STORIES & EXPERIENCES

Reconnective Healing is geen behandeling, geen therapie, geen techniek en iedereen kan het leren.

♥ dit is JOUW kans tot transformatie en healing op alle niveaus ♥


Een impressie van het trainingsweekend in Amsterdam 2018

“Reconnective Healing is een levens veranderende ervaring die je niet mag missen”.

Liefs Dianne