Ervaringen moet je beleven, je kunt ze niet bedenken.

“Na het boek van Dr. Eric Pearl gelezen te hebben over de Reconnectie was ik heel erg benieuwd hoe het is om zelf een Reconnective Healing sessie te ervaren. Via het internet kwam ik bij Dianne. Ze woont in een prachtige omgeving en haar praktijk sluit daar mooi bij aan.

Na een intake gesprek ging ik op de tafel liggen. Heel bizar om die frequentie te voelen. Zodra ze haar handen boven me hield voelde ik direct die energie in mijn lichaam. Heerlijk na dat eerste half uur.

Waar ik dacht ik ga voor 1 sessie, werden het er drie. Ik voel nu veel meer energie in mijn lichaam. Dingen vallen nu op zijn plek, je komt in een veld terecht en je ziet het nu gewoon hoe het zit.

Dankjewel Dianne voor de drie heerlijke sessies”.

Heidi


“Hierbij een recensie van mijn 3 sessies Reconnective Healing:

Na een donkere periode van 2 jaar, had de weg naar boven zich wiebelig ingezet. Toevallig wees iemand mij toen op de praktijk van Dianne. Na het lezen van de informatie over Reconnective Healing wist ik daar moet ik zijn!

Al na de eerste sessie waren pijnklachten beduidend minder en kon ik beter uit de voeten. De ademhaling verdiepte zich tot in het bekken en het leek wel of het hart krachtiger klopte. Opvliegers namen af, mijn energie nam toe en daarmee mijn daadkracht. Ik voelde me beter in mijn vel steken.

Na de 2e sessie sliep ik 11 uur achter elkaar en deden zich geen nare dromen meer voor. Na de 3e sessie werd alles  ‘bestendigd’ voor mijn gevoel. De levensvreugde is teruggekeerd en het voelt zelfs rustig van binnen.

Er kwamen een paar mooie inzichten in me opwellen, die ik voorlopig dagelijks zal uitspreken. Kortom, de sessie kwamen precies op het juiste moment en hebben mooie vruchten afgeworpen.

Heel veel dank, Dianne”.

Gonneke


“Het is inmiddels meer dan een half jaar geleden dat ik de Reconnective Healing heb gedaan bij Dianne. Het heeft even geduurd voor ik mijn ervaringen goed verwoord op papier kon krijgen. Ik heb het ervaren als meer dan bijzonder.

Na het zichtbaar zien van de resultaten van de sessies van Dianne bij een goede vriend van me, was mijn interesse gewekt. Met compleet open vizier heb ik contact opgenomen en een afspraak gemaakt om te ervaren of een sessie iets toe zou kunnen voegen aan mijn welzijn. Ik zat wat betreft basis prima in mijn vel, maar merkte dat ik soms wat gespannen kon zijn in gevoel en moeilijk los kon laten. Ik was me er ook van bewust dat het resultaat voor iedereen persoonlijk anders is.

De eerst keer dat ik bij Dianne op de behandeltafel lag voelde ik gedurende de sessie pulserende aanrakingen op diverse plekken op mijn lijf en tintelingen in handen en voeten. Direct na de sessie merkte ik dat ik scherpzinniger was. Ik merkte meer onopvallende dagelijkse details op. Dit maakte dat ik uiteindelijk besloten heb om 3 sessies te doen. De beginperiode was een complete roller coaster voor me, mijn emoties vlogen alle kanten op. Ik werd emotioneel in gevoel, maar merkte ook dat ik weer intens blij kon zijn en ongegeneerd kon lachen vanuit mijn hart.

De sessies van Dianne maken tot op de dag van vandaag nog steeds een verschil in mijn leven. Ik ben me dagelijks bewust van mijn energie en voel het daadwerkelijk door en om me heen stromen. Het is of er iets aangezet is. Een heerlijk gevoel dat ik nog steeds lastig onder woorden kan brengen, maar wat ik iedereen toewens om te ervaren. Het heeft mij bewuster gemaakt en ik ben wat dat betreft nog niet klaar met het uitbouwen van mijn ontwikkeling.

Dianne bedankt voor deze prachtige ervaring”.

Patrick

“Als je altijd sterk in het leven staat en denkt dat alles ok is.. kun je toch volledig onder uit gaan.. en is niets, maar dan ook niets is wat het lijkt.. .
Ruim een jaar geleden was ik in de kracht van mijn leven, dacht ik.. , ik stond aan de vooravond om een droom te verwezenlijken.. een villa in Italië.. en wat een geweldig moment moest worden (en eigenlijk ook wel was en nu gelukkig is) liep toen volledig anders. Het was voor mij een alleen moment helaas.

Voor de overdracht konden we het huis al verbouwen en dat hebben we ook gedaan. Het was heel zwaar en donker kan ik me herinneren.. . De jongens die mij hielpen vlogen voor een weekend naar huis.. en een paar dagen daarna was de overdracht .. ik veerde een beetje op.. toen het huis net was over gedragen voelde het als een absoluut geluksmoment.

Toen de jongens een paar dagen daarna terug vlogen en weer kwamen helpen, was de toestand weer compleet… het was zo zwaar dat ik het niet meer trok .. ik ben eerder ziek naar huis gegaan voor kerst.. ik begreep inmiddels dat als 1 collega er was, ik volledig werd lam gelegd. Ik heb hem daarna niet meer mee genomen.

Het jaar verstrijkt, en in Nederland raakt de collega ziek en ik merkte dat ik ook thuis weer meer adem krijg, ik voel me wat beter.. totdat hij terug keerde op het werk.. Het zware en donkere gevoel begon weer en ik raakte eind augustus dood ziek, ik kon niet meer. Na 3 maanden was ik 15 kilo kwijt en moest ik nog 2 maanden overleven voordat hij vervroegd met pensioen ging. Op de dag net na zijn afscheid stortte ik in..

Alles was donker, ik voelde me slap en had heen energie meer. Ik was volkomen leeg.. kon niet beslissen, kon me niet meer concentreren en wilde eigenlijk niets en niemand meer zien. Ik ben bij de dokter geweest, alles onderzocht en in mijn bloed was niets te vinden. “Het zit tussen je oren”, zei de dokter.. bij een gesprek met een ggz hulpverlener kreeg ik iets aangeboden met healing.

Dianne, onze buurvrouw, wist ik, biedt Reconnective Healing aan in haar Praktijk en omdat ik al met energie bezig was, was de connectie snel gemaakt… De eerste sessie was bizar! Als een magneet zo voelde het liep ze om me heen.. de energie was bizar voor mij.. een beleving.. enorm onder de indruk ging ik naar huis.

De volgende dag ging het licht weer voor me branden en ik zag positieve elementen… een wonder .. ‘s middags kreeg ik een boekje over energie opgestuurd, maar wist niet van wie(!), pas vele dagen later hoorde ik dat mijn secretaresse die avond heel sterk had doorgekregen dat ze dit moest doen voor mij. Die donderdag ben ik weer naar de praktijk van Dianne gegaan voor een tweede Reconnective Healing sessie. Die sessie beleefde ik het weer anders.. niet best.. de emotie liep uit mijn ogen, het licht ging aan. Ook de derde sessie was weer anders en bijzonder. Ik voelde met nog beter.

Ik kon me weer concentreren ik liep weer recht op; had weer zin in gekke dingen; kon weer luisteren; kon weer denken. Ben er wel erg emotioneel van geworden, maar Reconnective Healing heeft mij een meer dan fantastisch ervaring bezorgd, ook voor mijn partner en de mensen om mij heen..

Ik voel mee gereset.. de energie spuit door me lijf… ik ben gaan leren om naar mijn lijf te luisteren en maak nu bijna dagelijks contact met mijn energie en er gebeuren idiote dingen.. ik kan mijn energie nu gecontroleerd delen en juist negatieve energie blokken.

Ik merk dat ik beter om kan gaan met andere energieën om mij heen. Het was een meer dan fantastisch reis naar de zon… het licht de warmte in alle emotie.. prachtig dankjewel.. ik ben er weer en als nooit tevoren!!

Alle liefde en geluk wens ik iedereen om mij heen en hoop dat ze zich zo mooi en puur kunnen voelen zoals ik mij nu voel xx”.

Iwan 2.0


“Mijn ervaring na 1 Reconnective Healing en de persoonlijke Reconnection.

Begin 2019 kwam ik bij Dianne terecht. In 2015 heb ik een auto ongeluk gehad waar ik een ernstige post traumatische stress stoornis (PTSS) aan heb over gehouden. Na talloze omzwervingen, waaronder een regulier traject in een revalidatiecentrum en waar alles eigenlijk alleen maar verergerde, besloot ik begin 2019 bij Dianne een Reconnective Healing te doen.

Dit gaf mij zoveel rust, dat ik besloot ook de persoonlijke Reconnection te doen. Dit heeft alles 180 graden omgedraaid voor mij en ik beveel het ook zeker aan voor mensen met een PTSS. Zoals wel bekend zal zijn bij mensen met een PTSS voelt het in je lijf als een bevroren toestand, tenminste bij mij is dat zo, en is alles verkrampt. Na de persoonlijke Reconnection is dat weggevallen, er kwam ontspanning in mijn lijf en in mijn hoofd. Mijn lichaam begon zichzelf te helen. Ik wist dat met Reconnective Healing het zelf-herstellend vermogen wordt geactiveerd en merkte dit nog voelbaarder op na de persoonlijke Reconnection. Mijn post traumatische stress syndroom is grotendeels weg en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Ik ben ook hoog sensitief (HSP) en ervaar dat de Reconnective Healing en de persoonlijke Reconnection heel veel rust hebben gebracht, waardoor mijn zenuwstelsel en lichaam eindelijk kunnen herstellen. Ik heb het gevoel eindelijk terug te zijn gebracht naar mezelf, mijn eigen ik. Door de PTSS had ik ook dissociatie problemen, wat te maken heeft met gronding, en ook dat is grotendeels verdwenen. In ben weer in balans en gegrond. Ik reageer heel anders en sta anders in het leven. Ik laat me niet meer opjagen. Ik kan beide ook heel erg aan bevelen voor hoog sensitieve mensen.

Daarnaast heb ik gemerkt dat er zomaar mooie dingen op mijn pad kwamen, ik hoefde daar geen moeite voor te doen. Het is alsof mijn leven eindelijk weer op de rails staat. Dit hoor ik van meerdere mensen die onlangs de persoonlijke Reconnection hebben gedaan. Zo ook van mijn dochter, die in een heel moeilijke periode in haar leven zat en haar innerlijke kracht terug vond, en zo de moeilijke situaties beter de baas kon blijven. Ik merkte op dat haar ogen al naar het 1e deel heel anders stonden en na ook het 2e deel van de persoonlijke Reconnection (die dus uit 2 delen bestaat) had ik mijn kind weer terug. Heel bijzonder om te zien en mee te maken. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Verder kan ik nu veel beter mijn eigen rust pakken, beter keuzes maken. Ik ga de deur uit zonder stress, heb niet meer hyperachtig gedrag. Het opgejaagde gevoel van eerder, is er nu niet meer. Ik kan veel beter omgaan met situaties waar ik eerder veel last van zou hebben. Ik zie de dingen veel helderder en duidelijker. De externe wereld die eerder veel invloed had op mij kan ik veel beter buiten mij houden, ik sta veel meer in mijn eigen kracht. Er is een gevoel van stilte in mezelf; een gevoel van thuiskomen.

Dianne ik ben ontzettend blij met de zeer integere manier waarop je mij hebt geholpen. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor”.

Sarah de Boer


“Eind mei van dit jaar kwam ik thuis te zitten met een burn-out en na jaren van pijntjes en pijnlijke gewrichten toch de “diagnose” fibromyalgie. Ik kan/wil je helpen zei Dianne, denk er maar eens over na. Aangezien ik zelf niet wist hoe hier uit te komen heb ik dit met beide handen aangegrepen. Ik ben begonnen met 3x een Reconnective Healing. Ik weet niet hoe vaak ik na een sessie de woorden heel apart heb gebruikt, maar echt hoe apart. Al de sensaties, gevoelens, reacties in en om je lichaam maar vooral het gevoel erna. Ik kon zelf geen potje groente open draaien door mijn pijnlijke vingers/handen; een kamer behangen verven of iets dergelijks, daar moest ik dagen voor “boeten”, maar het lukt me allemaal zelf weer zonder pijn. Iedereen zal het anders ervaren maar ik voelde me na 3 sessies echt al
stukken beter.

Naast deze 3 sessies volg ik ook de mindfulness training, een echte aanrader. Ik sta veel bewuster in het leven, door de trainingen benader ik de dingen anders en niet meer zo zwaar en moeilijk. Ik heb tijden het gevoel gehad van niet nadenken, niet zeuren gewoon glimlach opzetten en doorgaan. Door de training besef je dat je eigenlijk wordt geleefd door de gebeurtenissen in je leven en op de automatische piloot leeft, waardoor je vergeet te genieten van soms “kleine” dingen. Ik had ook de neiging om lang in mijn negatieve gevoel te blijven hangen, door er mindful naar te kijken kom ik hier nu veel sneller overheen. Ik geniet ook meer, kijk anders tegen bepaalde zaken aan, neem de tijd voor mezelf door te mediteren, en zie weer de mooie dingen om me heen.

Ik zal het missen op woensdag ochtend maar weet zeker dat ik het geleerde blijf toepassen. Iedereen zal het anders ervaren maar ik weet zeker dat als ik de Reconnective Healing en de Mindfulness training niet had gevolgd, ik niet zou zijn waar ik nu ben.

Dianne bedankt dat je mij, mezelf weer hebt teruggegeven!!!!”

xxx Evelien


“Nadat ik het gevoel had dat ik vast begon te lopen ben ik naar 1 1/2 jaar opnieuw 3 sessies Reconnective Healing gaan doen. Tijdens de sessies ervoer ik totale ontspanning en geestelijke rust, wat voor mij resulteert in positieve energie!! Wederom een absolute aanrader voor een ieder die een beetje vast loopt”.

Diana


“Soms kom je in het leven op een punt waar je niet wil zijn.
Tijdens mijn zoektocht naar iets wat mij rust en inzicht zou kunnen geven ben ik op Facebook de site van Praktijk in Balance tegen gekomen.
Tijdens het lezen van de site had ik meteen het juiste gevoel bij Reconnective Healing.
Nu na 3 sessies sta ik weer positief in het leven en ervaar ook veel meer rust.
Kortom een aanrader!”

Diana


“Op het moment van de Reconnective Healings zelf ervoer ik allerlei sensaties, een enorme rust, als het ware een meditatieve staat. Na de twee sessies die ik al enige tijd geleden heb gevolgd kan ik wel zeggen dat ik daarna allerlei stappen heb ondernomen om me verder te ontwikkelen, vooruit te komen vanuit een periode van burnout. Positief dus omdat Reconnective Healing dingen in beweging zet”.

Groeten Margo


“Onlangs heb ik de training Mindfulness gevolgd bij Dianne. Ik was op het punt beland dat ik vast stond; had het gevoel niet meer voor en achteruit te kunnen. Na lang zoeken wat ik nu het beste kon doen kwam ik de mindfulness training tegen. Na me hier iets in verdiept te hebben heb ik meteen een afspraak gemaakt met Dianne.

Hierna ging alles snel, eerst heb ik 2 x een sessie Reconnective healing gehad, echt een aanrader!! Hier ben ik blanco ingestapt. Had geen idee wat ik ervan moest verwachten maar het resultaat was enorm, wat een energie. Toen de 8 wekelijkse training Mindfulness, dat is pas een eye-opener. Wat maken wij het ons eigenlijk allemaal moeilijk!

Door de training ben ik anders tegen zaken aan gaan kijken, wat een rust heeft dit gegeven. Mindfulness zou ik echt iedereen willen aanraden. Je hoeft geen reden te zoeken om dit te gaan doen. Ook als je al goed in je vel zit. Dit is zo’n verrijking in je leven! De combinatie van Reconnective Healing en Mindfulness is ook een echte aanrader!

Dianne nogmaals ontzettend bedankt voor het gegeven inzicht!”

Liefs Linda


De Reconnection: “Ik heb een paar dagen geleden de 1e Reconnection gedaan, bij Dianne, Dianne is een nuchter type, no nonsense….maar wel helder in die zin, ze doet wat ze zegt…en ze werkt met een grote intentie!

Ik vond de lijnen die ze maakte heel erg voelbaar. Alsof er energie van mijn hoofd naar buiten ging. Verder voelde ik hier en daar schokjes. Op de terugreis had ik hete handen en voeten. ’s Avonds kom ik langs de badkamer…Ik hoor de kraan stromen…raar er was niemand… De douchedeuren stonden open en de halve badkamer stond blank…’Het stroomt’ dacht ik nog…

In die nacht word ik na 5 uur slapen wakker met een hele heftige keelpijn……ik foeter even in mezelf… Ik zou me nu toch veel beter moeten voelen… Dan denk ik, misschien een teken…ik vraag: ” O.k. wat wil je zeggen keel?” Meteen: “Doe kalmer aan! Stap in de stroom. Go with the flow…Laat het stromen, dan stroomt het wel naar je toe! Het dient zich wel aan!” Ik dank mijn keel en meteen is de scherpe pijn weg!

De volgende dag ga ik voor de 2e Reconnection. De lijnen vond ik weer sterk voelbaar en ik had een aantal bijzondere beelden. Al met al een hele bijzondere ervaring.

Meteen daarna heb ik een heel helder gevoel; ook het gevoel dat mijn lijf er nog een beetje aan moet wennen. Het hobbelt er nog een beetje achteraan. Sinds gisteren, een dag na de 2e Reconnection, heb ik het gevoel dat het meer synchroon loopt. Ik voel me nu heel prettig. Dank je wel Dianne!”

Lizzy, 49 jaar.


“Vorige jaar bij Dianne geweest op aanraden van een vriendin uit Hippolytushoef. Daar ben ik vorig jaar komen wonen na mijn scheiding. Aangezien ik best even vastliep met mijn emoties heb ik een afspraak gemaakt bij Dianne. Ik ging er redelijk sceptisch naartoe, want ik heb altijd gezegd dat ik dit niet nodig heb. Nou daar ben ik goed van terug gekomen. Ik ging heen voor een kennismaking, dus alles was nog nieuw, ik stond er dan ook redelijk voor open. In eerste instantie had ik de aandacht voor Mindfulness. Dit bleek voor mij persoonlijk niks te zijn. Ik ben echt op mezelf, dus voel me niet op mijn gemak in een groepje. Qua tijd die het mij zou kosten paste het ook niet in mijn planning, ook een individuele Mindfulness training niet. Dus dat onderwerp afgesloten.

Toen vertelde Dianne dat ze ook Reconnective Healing beoefend. Na overleg liet Dianne de frequenties van Reconnective Healing in mijn hand voelen. Ik voelde al heel snel een tinteling en was binnen een paar minuten overtuigd dat dit voor mij zou werken. Ik voelde mij na 5 minuten al helemaal rustig en opgeruimd in mijn hoofd. Een bizarre ervaring dat dit zo snel kon.

Overtuigd genoeg heb ik een nieuwe afspraak gemaakt voor een volledige sessie Reconnective Healing. Nou daar lag ik dan. Het was mijn bedoeling om het een en ander af te sluiten. Of een plaatsje te geven in mijn hoofd. Nou dat is gelukt. Ik heb een reis door mijn turbulente jaar gemaakt. En daarna heb ik nog 1 sessie gehad. Maar de 1e was voor mij zo helder, dat ik voor mezelf veel heb af kunnen sluiten in mijn hoofd. Dankbaar dat ik heb geluisterd naar mijn vriendin hier op het mooie Hippo. Life is fun, enjoy every day.”

Ilse


“Tijdens de Reconnective Healing sessie voelde ik tintelingen,warmte en had ik het gevoel nauwelijks te hoeven ademen. Voelde mij daarna ook lichter en had meer energie. Net alsof de zon weer ging schijnen. Ik heb daarna ook wel heftige dromen gehad. Het lijkt op een verwerkingsproces. Heel bijzonder!”

H N.


“Afgelopen weken heb ik 3 keer een Reconnective Healing ontvangen. Zat al een tijdje thuis met burn-out verschijnselen, huisarts heeft de diagnose fibromyalgie  ook genoemd, zat slecht in mijn vel , zowel fysiek als mentaal. Tevens een kapselontsteking in mijn rechter schouder,wat maar niet over wilde gaan.

Vorig jaar heb ik ook een healing ondergaan. Dat is mij goed bevallen, 6 weken na die tijd, gebeurden er allemaal positieve dingen in mijn leven.
Tijdens de Reconnective Healing gebeurde er zichtbaar en waarneembaar niet zo veel. Maar het was wel heel ontspannend. De uitwerking zal ik gegarandeerd nog gaan voelen. Ik voel me nu zelfs al weer wat beter; ben weer voorzichtig aan begonnen met werken. Ik heb er zelfs ook weer wat plezier in, terwijl ik er erg tegenop zag.

Tijdens de laatste sessie Reconnective Healing heeft Dianne zich nog apart gericht op mijn schouder. Van te voren kon ik hem niet boven mijn hoofd krijgen. Maar na de healing wel! We waren allebei verbaasd. Het was voor Dianne ook de eerste keer dat ze dit in haar eigen praktijk meemaakte.
De pijn is nog niet helemaal verdwenen,maar dat ik hem weer helemaal omhoog krijg vind ik toch wel bijzonder!”

Brenda


“Door iemand, die Reconnective healing en de Reconnection had ondergaan kreeg ik een hint. Dit is iets, waardoor je dichter bij je zelf komt en meer energie hebt.

Ik ging op internet op zoek naar iemand, die deze healingen aan biedt en kwam bij Dianne terecht. Dianne is een super aangenaam, rustig, lief mens. Je voelt je direct op je gemak bij haar.
De drie reconnective healingen waren bij mij heel verschillend. Soms viel ik bijna in slaap en soms ging mijn lichaam met schokkende bewegingen ontwinden. Elke keer dat ik na een healing naar huis reed, was ik heel vrolijk gewoon zo, zonder reden”.

“De Reconnection gebeurde in twee sessies. Tijdens de eerste sessie had ik het gevoel dat ik zwaar lichamelijk aan het werk was. De tweede sessie was heel ontspannend. Na mijn gevoel kom je er, ondanks wat allemaal om je heen kan gebeuren, sneller weer bovenop. Je bent rustiger van binnen”.

Sabine


“Het is al bijna een jaar geleden dat ik de Reconnective Healing heb ontvangen. Het bleef al een paar jaar op mijn pad komen en uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt. Op dat moment stond ik op een kruispunt in mijn leven. Moe van al het vechten. Verslagen voelde ik me. Nadat ik de afspraak gemaakt had viel er al een “last” van mijn schouder. Dianne zei dat toen de heling al begonnen was.

Nadat ik ging liggen op de massagetafel merkte ik het meteen. Mijn gezicht begon te trillen; mijn ogen begonnen heen en weer te bewegen; én ik kreeg de slappe lach. Ik had er geen controle over. De healing was een erg bijzondere ervaring moet ik zeggen. Er is een hoop gebeurd tijdens deze sessie. Iedereen ervaart deze weer op zijn eigen manier. Hierna voelde ik me heel blij, positief. Wat een bijzondere ervaring! Er moest een hoop stress uit. Ik werd echt geleid en begeleid en het voelde goed zeg!

De tweede healing was ook al zo bijzonder, net of de energie al in en om me heen zat. Ik ging liggen op de bank. Meteen begonnen mijn ogen te bewegen en in mijn gezicht allemaal spieren te bewegen. Even rust en daarna leek het of mijn rug gerecht werd. Schouders na achteren en alle spieren lieten me rechtop voelen. Hoofd omhoog… Het leek, en ik zag, dat ik zand zat te scheppen en het over mijn schouder gooide. Steeds sneller en sneller en sneller. Alle rotzooi moest ik achter me gooien. Er kwamen beelden van oude gebeurtenissen voorbij. Van jaren geleden en toen ging het nog sneller en sneller. Alles moest eruit en achter me gegooid worden. Daarna voelde ik alle spieren in mijn benen. Dit had ik eerder ook al een beetje gevoeld, nu heftiger. Het leek of mijn benen gereset werden.

Tijdens de 3 sessies gebeurde er veel met mij. Teveel om op te schrijven  en het heeft me goed gedaan. Dikwijls voelde ik de energie om me heen en mijn vertrouwen groeide steeds meer. Het is nu bijna een jaar nadat ik de healings heb ontvangen. Als ik erop terugkijk, weet ik dat ik de juiste beslissing heb genomen. Het (en Dianne) kwam gewoon precies op het juiste moment in mijn leven.

Ik ben nu klaar om mijn persoonlijke Reconnectie te ondergaan”.

Vrouw, 44 jaar


Eigenlijk heb ik geen idee wat Reconnective Healing precies inhoud. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat een sessie mij brengen gaat. Ik ga liggen op mijn rug op de tafel liggen. Gewoon ontspannen en sluit de ogen. Al gauw zie ik heel veel licht. Eerst alleen blauw en daarna ook andere kleuren. Bij de achterkant van mijn hoofd voel ik in het begin tintelingen en ook heb ik veel herinneringen aan vroeger. En ik voel dat er bij mijn zonnevlecht een blokkade wordt opgeheven, heel bijzonder allemaal. Ik wil dan ook graag een 2e sessie.

Dianne vraagt hoe het is na de eerste sessie en ik vertel dat ik intense dromen heb, intenser dan normaal. Ik zit lekkerder in mijn vel en kan dingen gemakkelijker van me afzetten. En de blokkade die ik altijd voel bij mijn zonnevlecht is nog steeds weg en dat voelt heel goed. Bij de 2e sessie voel ik dat er spanningen bij me weg worden getrokken. Ook heb ik het vermoeden dat er iemand aan mijn enkel zit. Ik voel tintelingen in mijn handen en voeten. De spanningen voel ik wegtrekken bij mijn borst en mijn hoofd. Ook zie ik weer allerlei kleuren en voel ik schokjes in mijn lichaam. Wat is deze sessie ook weer bijzonder en ontspannend. Ik wil een 3e sessie. 

Na de 2 vorige sessies gaat het echt goed met me. Ik kan de dingen echt veel gemakkelijker loslaten. Ruik geuren van vroeger terwijl ik normaal slecht ruik. In de 3e sessie ben ik gelijk diep weg, alsof ik lig te slapen. Na de sessie voel ik me heerlijk ontspannen. Ik merk dat deze sessies me echt hebben geholpen. De blokkade bij mijn zonnevlecht is nog steeds weg. Ook de periode na de sessies voel ik me nog steeds goed. Ik ben blij dat ik dit gedaan heb. Ik heb er echt iets aan gehad en het mooie is dat ik het gevoel heb dat het blijvend is”.

Cornelis, man 46 jaar


“Ik heb de Reconnective healing als prettig ervaren. Ik merk dat er dingen waar ik mee worstel naar boven zijn gekomen. Ik kan hier nu niet meer om heen en moet er wat mee doen”.

A.J., vrouw 41 jaar


“Tijdens de sessie voelde ik een diepe concentratie van lekker liggen, een ontspannen zwaar gevoel. Alsof ademhalen niet nodig is, passief is. Toen ik naar huis reed na de 1e sessie was ik heel moe, voelde me zwaarder. Na de 2e sessie reed ik met een soort van glimlach naar huis. Voelde heel goed en duurde de hele dag. Tijdens de 3e sessie voelde ik me meer aanwezig, voelde mijn lichaam meer liggen en zag zachte kleuren en donkergeel. Ik ging weer met een glimlach gevoel naar huis. Het voelt alsof je door een schoon gewassen ruit naar buiten kijkt!”

W.V., man 42 jaar


“Normaal kan ik niet lang stil liggen. Ik vond het dus wel heel bijzonder dat ik nu zolang (30 minuten) stil kon liggen. Ik had ook een zwaar hoofd en voelde de energie. Een soort trillingen in mijn voet en hoofd. Ook koude tintelingen. Voel me na de sessies veel rustiger van binnen, meer ontspannen en lichter.”

V.J., jongen 14 jaar


“Zodra ik de praktijk binnen kom voel ik me al rustig en ontspannen.
Op de behandeltafel kan ik me volledig overgeven aan deze rust en voel gelijk de energie.
Ik voel warmte, prikkelingen, tintelingen door mijn lijf gaan. Soms is het net of ik op een wolk lig. Je beseft dat je een healing ontvangt; dat je op een tafel ligt in een praktijk. Maar je voelt ook dat je even helemaal weg bent van de dagelijkse dingen. En dan waan je je in een andere omgeving. Na de behandeling voel ik me vol energie!”

T.K., vrouw 44 jaar


“Tijdens de sessie moet ik veel slikken, heb ik zware armen en benen en ben ik zwaar ontspannen. Ook was het alsof mijn lichaam kromp en de kleren wijder zaten. Heel apart. Na de sessies voel ik me heerlijk ontspannen. Voel me na de 1e sessie al veel kalmer, heel rustig en helder. Ook zie ik lichtflitsen en beelden voorbijkomen en voel ik prikkels in mijn buik en voel ik mijn handen kriebelen. Na de sessies heb ik het ook steenkoud. Voel me nu veel relaxter en weet heel duidelijk wat ik wil. Ik weet zeker dat de Reconnective healingen veel hebben losgemaakt bij me. Heb er veel aan gehad tijdens een serieuze meeting. Normaal voelde ik me dan gespannen en gejaagd. Nu was het alsof ik zo van een bord af kon lezen. Zonder enige spanning.”

S. de P., man 52 jaar


“Tijdens de sessie had ik hele zware armen aan de rechter kant, net alsof ik scheef hing. Erg koud, net alsof ik lag te bibberen. Ik voel ook heel veel tintelingen in beide handen en bij mijn voeten. Na de 1e sessie voel ik me rustiger. Niet meer zo gejaagd en na de 2e en 3e sessie heb ik wel 500 keer meer energie. Ik voel me helder in mijn hoofd. Ik ben niet meer moe als ik wakker wordt, maar uitgerust. Ben positiever in mijn praten. Omgeving merkt goed het verschil. Blij dat ik dit gedaan heb!”

K.S., vrouw 39 jaar