Als Reiki Master stel ik mijn praktijk iedere 1e (soms 2e) dinsdagavond van de maand open voor Reiki beoefenaars. Het kan zijn dat je net een Reiki 1 of 2 cursus bij mij hebt gevolgd. Of dat je jaren terug een Reiki cursus bij iemand anders hebt gevolgd. Het kan zijn dat je regelmatig Reiki gebruikt voor jezelf en je omgeving of misschien wel in een eigen praktijk. Of misschien gebruik je het nauwelijks, het maakt helemaal niet uit.

Vaak denk je er als Reiki beoefenaar niet aan om zelf een Reiki behandeling te ontvangen van iemand anders. Terwijl het juist zo belangrijk is om te zorgen dat je eigen energie in balans is, wat mij betreft een belangrijke basis voor een goede gezondheid.

Op de inloopavond is er tijd om elkaar een behandeling te geven, ervaringen met elkaar uit te wisselen en te oefenen. Op deze manier ontvang je energie en kan je energie geven, blijf je verbonden met Reiki en ben je in contact met collega beoefenaars. Een waardevolle connectie wat mij betreft! 

Aan deze inloopavond zijn geen kosten verbonden, wel is het nodig je aan te melden want vol is vol. De datums en tijd om in je agenda te zetten zijn:

Van 19.30 -21.00 uur: 8 februari, 1 maart, 5 april, 3 mei, 6 september, 4 oktober, 1 november en 6 december 2022.

Aanmelden kan hier  of stuur me even een berichtje via WhatsApp of Instagram. Voel je welkom om deze mooie liefdevolle helende energie te ontvangen en met elkaar te delen. Ik kijk er naar uit je te ontvangen in mijn praktijk.