Tijdens een Reconnective Healing sessie zijn er bijzonder hoge frequenties beschikbaar. Alles bestaat uit energie. Die energie is opgebouwd uit verschillende trillingen (frequenties). Zo ook ons lichaam. Deze frequenties werken in op je lichaamstrillingen. Hierdoor kom je in aanraking met een veld van energie, licht en informatie die speciaal bedoeld is voor jou. Je ontvangt heel eenvoudig de healing. De healing die voor jouw op dat moment nodig is om weer in je natuurlijke balans te komen. Iedere healing is uniek.


Je hoeft niet op een speciale manier te ademen. Een resultaat waar je op hoopt te visualiseren. Te mediteren, mantra’s in stilte te herhalen of iets anders te doen. Het enige wat je hoeft te doen is open te staan voor de ervaring van jouw Reconnective Healing.

Tijdens de healing wordt je niet aangeraakt en kun je sensaties ervaren zoals tintelingen; prikkels; kou of warmte.  Je kunt bewegingen voelen in je lichaam of bijvoorbeeld meer gaan slikken.

Tijdens de sessie lijken blokkades weg te vallen en wordt er vaak een diepe rust en ontspanning ervaren. Een kans op meer balans voor jou en je lichaam. Weet dat je deelneemt aan een proces, waarbij het universum precies weet wat je op dat moment nodig hebt.


Goed om te weten

Praktijk In Balance

Kleding, draag comfortabele kleding aangepast aan het seizoen. Tijdens de sessie lig je op je rug op de massagetafel. Met je kleren aan en je schoenen uit.

Tijdens de sessie is het fijn dat je geen parfum of geparfumeerde zeep, of sterke haar- en huidproducten e.d. gebruikt. De sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden. Niet omdat de sessie anders niet werkt, maar het gebeurt wel eens dat mensen iets ruiken. Het is dan goed dat je weet dat het niet parfum o.i.d. is.

Sieraden, het dragen van sieraden of bril is prima, zolang het comfortabel zit.

De ervaring leert dat 3 Reconnective Healing sessies voldoende zijn, soms zijn 1 of 2 sessies zelfs voldoende. Na de Reconnective Healing sessies heb je dus geen periodieke ‘onderhoudsbehandeling’ nodig. The Reconnective Healing energie stopt niet op het moment dat de healing sessie is beëindigd. De energie kan nog dagen of zelfs weken doorwerken.


The Reconnection

Een Persoonlijke Reconnection bestaat uit twee sessies. Deze vinden bij voorkeur op twee achtereenvolgende dagen plaats. Of met maximaal drie nachten ertussen. Het is aanbevolen (niet verplicht) om alvorens de Persoonlijke Reconnection te ontvangen, 1 tot 3 Reconnective Healing sessies te volgen.

Reconnective Healing zelf leren

Tarieven

Ervaringen Reconnective Healing en de Reconnection.