Ervaringen moet je beleven, je kunt ze niet bedenken.

“In April heb ik het genoegen gehad om mijn Reiki 1 te mogen doen / ontvangen bij Dianne .
Het was een één op één cursus wat super fijn was, er was voldoende ruimte om alles te doorlopen en te oefenen. Het waren twee mooie intensieve dagen op een positieve manier. Waarbij ik tot nieuwe inzichten kwam die ik verder kan gebruiken in het dagelijks leven. Ik doe nu elke dag een zelfbehandeling en ervaar minder lichamelijke klachten vanuit mijn versleten rug . Al met al een hele positieve ervaring en ik kijk er naar uit om mijn Reiki twee bij Dianne te mogen volgen”.

Met lieve groet Cindy


“Het Reiki 1 cursus weekend was een heel bijzondere ervaring.
Ik geef mezelf nu dagelijks Reiki. Er is veel positief veranderd.
Ik voel me meer ontspannen, krachtiger en slaap ook veel beter.
De cursus wordt gegeven in een fijne omgeving met een kleine groep.
Dank je wel lieve Dianne”

Carla


“Omdat ik interesse had in reiki kwam ik in aanraking met Dianne. Ik wilde reiki zelf gaan leren maar het leek mij dan wel beter om eerst zelf te ervaren wat het is. Dianne gaf aan dat je het best 10 sessies kan doen om het helemaal te ervaren. Eerst vond ik dat wat veel maar na deze 10 sessies snap ik waarom dat aangeraden wordt. Elke keer voelde en gebeurde er weer wat anders, soms heftig en soms heel rustig. De 9e sessie zat ik er redelijk doorheen en voelde het alsof ik weer meer onrust en drukte in mijn hoofd had dan toen ik begon.

Maar na de laatste sessie viel alles weer op zijn plaats en voel ik mij zoveel meer rustiger, sterker en zekerder dan daarvoor. Al met al was het best pittig maar ben ik heel blij dat ik het gedaan heb. Dianne kon mij goed uitleggen wat het met mij kon doen, dat het voor iedereen anders is en een hoop niet te verklaren is maar het wel werkt. Ik ga zeker de reiki zelf leren na deze ervaring!”

Petra