Reconnective Healing 

Iedereen ervaart een Reconnective Healing op zijn eigen, unieke manier. Soms ervaar je healing na één sessie, soms duurt het twee of drie sessies of langer voordat je de healing herkent. Hoe dan ook, je mag er op vertrouwen dat er altijd een healing plaats vindt, in welke vorm dan ook.  Tijdens de sessie is het prima om verwachtingsvol te zijn, maar zit niet vol verwachtingen en hecht je niet aan het eindresultaat.

Aanbevolen wordt om 3 sessies (soms zijn 1 of 2 sessies al genoeg) te ondergaan. Een sessie duurt ongeveer 60/70 minuten. Hiervan is 30/40 minuten voor op de massagetafel. Het voor- en nagesprek duurt ongeveer 30 minuten. Het tarief voor een sessie in de praktijk is € 90,00  Aanmelden .


Reconnective Healing op afstand 

Wanneer je geen mogelijkheid hebt om naar de praktijk te komen, kunnen we ook een afstand-healing afspreken. Het is goed om te weten dat bij Reconnective Healing de afstand er niet toe doet. De frequenties worden juist sterker bij afstand.  

We spreken telefonisch een tijdstip af voor de healing. Het enige wat je dan hoeft te doen is een rustige plek opzoeken. Zorg ervoor dat je ontspannen kunt liggen zonder gestoord te worden. Na afloop van de Reconnective healing sessie bel ik nog een keer voor een nabespreking. Je kunt dan zelf aangeven of je een volgende sessie wilt afspreken.

Het tarief voor een afstand-healing is € 90,00 (het bedrag dient van tevoren worden overgemaakt). Aanmelden

Het klinkt misschien heel onwerkelijk of zelfs ‘zweverig’, maar het werkt echt. Neem als voorbeeld maar eens het internet. We kunnen inmiddels niet meer zonder en zoeken van alles op; plaatsen en delen foto’s op sociale media; bestellen online en hebben het de volgende dag in huis. Zonder ons af te vragen hoe het zo snel en zo goed werkt. Het is een heel netwerk van lijnen die we niet zien, maar waar wel in geloven.


The Reconnection 

De persoonlijke Reconnection bestaat uit twee sessies van elk ongeveer 1,5 uur. Deze twee sessies vinden bij voorkeur plaats op twee opeenvolgende dagen of tenminste binnen maximaal drie nachten.

Per land staat het bedrag vast. Het is verbonden met de hoge frequentie van 3 maal 3 (de heilige drie-eenheid-verbinding met het universum) en is een onderdeel van de sessie. In Nederland is het tarief om die reden € 333,00 voor de twee sessies samen. De persoonlijke Reconnection is maar één keer in je leven nodig. Aanmelden

Het is aan te raden, maar geen verplichting, om alvorens de persoonlijke Reconnection te ontvangen, tenminste één Reconnective Healing sessie te hebben gehad.

algemene voorwaarden