De persoonlijke Reconnection brengt balans en groei en geeft een gevoel van diepere verbondenheid. Met jezelf en je omgeving. Het is een ondersteuning van je ontwikkelingsproces en bewustzijn. Na de persoonlijke Reconnection zul je merken dat je levensdoelen sneller ontdekt en bereikt.

Er komen nieuwe mogelijkheden op je pad, je ontmoet de juiste mensen, je voelt beter welke beslissingen je moet nemen. Kortom je kunt meer bij jezelf blijven en helderder zien waar je naartoe wilt in je leven. Het is een bewuste keuze die je maar eens in je leven maakt.


Wat gebeurt er bij de Reconnection?

De persoonlijke Reconnection maakt gebruik van de frequenties van Reconnective Healing, maar is zeer precies en verschilt in toepassing. Het rasterwerk van je lichaam wordt verbonden met de leylijnen van onze planeet, en deze rasters worden opnieuw verbonden met het universele raster in alle dimensies van tijd en ruimte.

Dit gebeurt tijdens jouw persoonlijke Reconnection waarbij ‘nieuwe’ energie lijnen en punten in het lichaam worden aangebracht en geactiveerd door de practitioner. Hierdoor maak je opnieuw verbinding met een tijdloos systeem van intelligentie, jouw unieke trilling en je eigen evolutie. Je kiest actief voor toegang tot alles wat je tijdens je levens, in deze dimensie en daarbuiten hebt geleerd.

Het is een continu proces en het zal zich blijven ontvouwen als je nieuwe keuzes gaat maken op je levenspad en je levensvoortgang ingaat. Velen die hun persoonlijke Reconnection hebben ervaren, zeggen eenvoudigweg: “Het leven is … gemakkelijker”.

Een persoonlijke Reconnection bestaat uit twee sessies. Bij voorkeur vinden die op twee achtereenvolgende dagen plaats. Of met maximaal drie nachten ertussen. Het is aanbevolen (maar niet verplicht) om alvorens de persoonlijke Reconnection te ontvangen, 1 tot 3 Reconnective Healing sessies te volgen. Kijk ook bij sessie (s) .


Het verschil tussen Reconnective Healing en de Reconnection

Reconnective Healing is in essentie het in balans brengen van jezelf. Dit kan op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau plaatsvinden. Door een Reconnective Healing bereik je een bepaalde mate van balans. Je zult ook tot een zeker niveau ‘verbonden worden’. Deze “Reconnection” maakt het mogelijk voor Reconnective Healing, om zo veel meer omvattend te zijn dan de helende technieken die we tot nu toe tot onze beschikking hadden. 


De Reconnection
is om je te verbinden met je eigen blauwdruk en met het universum. Hierdoor wordt je op je levenspad gezet en zal je je levensdoelen gemakkelijker herkennen en bereiken. Dit gebeurt door middel van een twee sessies durende ervaring. Vaak spreekt men over het ontvangen van je persoonlijke Reconnection. Tijdens The Reconnection zul je als onderdeel van het proces ook een zekere mate van healing ontvangen.

De Reconnective Healing sessies en de persoonlijke Reconnection sessies vinden op verschillende dagen plaats. Vaak besluit men de persoonlijke Reconnection te doen, nadat men Reconnective Healing sessies heeft ervaren.

Sessie (s)